Laban Hage sprak met burgemeester Marleen Sijbers

Vanmiddag, donderdag 28 januari, sprak Laban Hage met burgemeester Marleen Sijbers.

De burgemeester besteedde aandacht aan de herdenking van de watersnoodramp, die dit jaar online wordt uitgevoerd vanuit het Watersnoodmuseum. Velen hebben een witte roos ‘geadopteerd’ die bij de herdenking zullen worden neergelegd.

Het gemeentehuis is ondanks de avondklok op donderdagavond van 17.30 tot 20.00 uur open. Verder sprak zij de hoop uit dat meer mensen de vergaderingen en het werk van de gemeente gaan volgen en daarmee misschien ook beter gaan waarderen. Zij hoopt dat meer mensen in contact komen met de leden van de gemeenteraad.

Vanwege de avondklok is de chat van Veilig Thuis landelijk ook ‘s avonds bereikbaar. Slachtoffers, omstanders en plegers van huiselijk geweld en kindermishandeling kunnen tot en met 9 februari tijdens werkdagen van 9.00 tot 22.oo uur chatten met een medewerker van Veilig Thuis. Het landelijke telefoonnummer 0800-2000 voor advies en meldingen is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Meer info of www.tholen.nl

Het gesprek van vanmiddag is hieronder nogmaals te beluisteren, maar ook zaterdag 30 januari kunt u de uitzending beluisteren tijdens ons programma ‘Tholen in het Nieuws’ tussen 12.00 en 14.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + 18 =