Laatste zomerconcert van 2017

Zaterdagmiddag 7 oktober was alweer het laatste Zomerconcert van dit jaar. Dit keer was het de Vocal Group About Music o.l.v. Heleen Bout die deze eer te beurt viel.

About Music bestaat 5 jaar en viert dit door haar fans te vragen wat hun favoriete nummers zijn. Dit heeft een leuk programma opgeleverd. De keuze van het publiek is geworden: Against all odds, Bridge over troubled water, Blue Moon, Opzij/Annabel, de Saint-Louisblues en You …are so beautiful.

Verder hebben ze laten horen Everything I do, Fly me to the moon en Sister Act. Veel humor in Sister Act, Blue Moon en Opzij/annabel. Veel emotie in You are so beautiful en Against all odds en qua stijl en ritme veel afwisseling. Het is een boeiend concert geworden, dit komt mede omdat ook ‘Zomerconcerten Tholen’ 5 jaar bestaat.

Voor de gastvrouw van deze middag ,Sarien Bout-Sakko, was het tevens het laatste concert van deze reeks Zomerconcerten dat zij presenteerde omdat zij de commissie gaat verlaten. De organisatie is Sarien voor haar inzet om de Zomerconcerten een plaats te geven in het zaterdagmiddag gebeuren in Tholen stad. Als bedankje ze heeft een mooie bos bloemen gekregen en fotoboek van de werkgroep van de afgelopen 5 jaar waar ze zeer content mee was. In het boek worden de afgelopen 5 jaar van de zomerconcerten in beeld gebracht.

Na afloop van het concert gaf een gedeelte van het publiek gehoor aan de uitnodiging om mee te gaan naar de Koorkerk van de Grote of Onze Lieve VrouweKerk waar een receptie was.
Oud commissie leden van het eerste uur waren ook op deze receptie aanwezig, en er werd wederom een bos bloemen cadeau gedaan aan Sarien. Ook de burgemeester mevrouw G.J. van de Velde- de Wilde was hierbij aanwezig.

Namens het team van Omroep Tholen willen ook wij Sarien bedanken voor haar inzet tijdens de zomerconcerten.


De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Rien Burgers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 11 =