Laatste gasttrainer en goede doel voetbalschool bekend

Volgende week op 16 oktober start al weer de 13e editie van de voetbalschool. Deze 3 dagen leven als een prof met ongeveer 100 deelnemers. Na de bekendmaking van de gasttrainers Glenn Helder, Martijn Meerdink en Bjorn v.d. Doelen zijn we blij bekend te maken dat ook Leo Koswal, Ruben Schaken en Arno Arts een training komen verzorgen op de voetbalschool

Leo Koswal de oud speler van onder andere Vitesse, MVV, Emmen, Top Oss en Excelsior komt op dinsdagochtend onze deelnemers een gasttraining verzorgen. Leo heeft in heel zijn carrière 107 wedstrijden gespeeld in het betaalde voetbal en hierin 10 doelpunten gemaakt. Na zijn actieve veldcarrière is hij strandvoetballer geworden en heeft hier het Nederlands elftal van gehaald.

De volgende gasttrainer welke naar Sint Philipsland afreist om een gasttraining te verzorgen is oud international Ruben Schaken. Deze 7-voudig international welke bij SC Cambuur is begonnen in het betaalde voetbal, na 3 seizoenen Cambuur naar Veendam is gegaan. Na 3 seizoenen Veendam is hij bij VVV-Venlo gaan voetballen waarbij hij met VVV promoveerde naar de Eredivisie en door Voetbal International is verkozen tot beste speler van de eerste divisie. Zijn volgende 4 seizoenen heeft hij bij Feyenoord gevoetbald onder Ronald Koeman, in deze periode heeft hij ook op 30 jarige leeftijd zijn interland debuut gemaakt en hierin 2 maal gescoord. Hij heeft zijn carriere afgesloten bij Ado Denhaag waar hij afgelopen jaar gestopt is al actief voetballer.

Arno Arts speelde als middenvelder voor het grootste deel van zijn carrière bij N.E.C. en Willem II. Bij Willem II was hij lange tijd aanvoerder. In Zwitserland speelde hij bij FC Luzern waarmee hij de Zwitserse beker won. Arno komt dinsdag middag ons trainersteam versterken met een gasttraining.

Goede doel 2017

Net zoals ieder jaar heeft de Stichting Voetbalschool een goed doel waar we met z’n allen geld voor ophalen. Dit jaar doen we dat weer met verkoop van oliebollen en het inzamelen van lege flessen. Dit jaar is gekozen voor De Zorgvilla Foundation, deze foundation bezorgt kinderen met matige tot ernstige beperkingen eventueel samen met hun familie een onbezorgde vrijetijds besteding. Dit wordt gedaan door uitstapjes te maken naar verschillende dingen welke enkele uren duren maar ook enkele dagen. Deze nog jonge foundation heeft als eerste wens een rolstoelbus aan te schaffen zodat zij de kinderen welke vaak rolstoelafhankelijk zijn met dit aangepaste vervoer kunnen vervoeren.

Volg de voetbalschool via de website www.stichtingvoetbalschool.nl
Via Twitter: @stvoetbalschool
Of via Facebook: stichting voetbalschool

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 3 =