Kunstbende Kick-off

Creatieve workshops voor jongeren.

Kunstbende en Rabobank hebben de handen ineen geslagen om op lokaal, regionaal en landelijk niveau jongeren te stimuleren hun talenten te ontdekken en ontwikkelen, en ze kennis te laten maken met allerlei vormen van cultuurparticipatie. Met voor het eerst drie kick-offs door het land in Noord, Midden en Zuid Nederland- wil Kunstbende de drempel verlagen en het plezier vergroten.

Kunstbende biedt workshops die gegeven worden door spraakmakende professionals, Q&A met de artiesten/coaches en tours in acht kunstdisciplines. De kick-off ZUID (Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg) vindt plaats op zondag 28 januari 2018 van 12:00 tot 16:00 uur in de Noordkade in Veghel. Deelnemers kunnen vanuit Zeeland gratis met de Kunstbende-bus meereizen vanuit Terneuzen, Middelburg en Goes.

De line-up bestaat o.a. uit Lucas Hamming (MUZIEK), De Sluwe Vos (DJ), Annegien Schilling (EXPO), Freek Koster & Akke Marije van Holland’s Next Top Model (FASHION), Maison the Faux (FASHION), Shay Latukolan van Everybody Dance Now (DANS), Kirsten van Teijn (THEATER) en nog aan te kondigen namen, en wordt gehost door Koen Brouwer en Rens Polman van Lieve Bertha.

Deelname is gratis voor iedereen van 13 t/m 18 jaar, woonachtig in Zeeland, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg.
Deelnemers kunnen zich aanmelden via de website: www.kunstbende.nl/kick-off

De Kunstbende kick-off ZUID wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank en Phoenix Cultuur. Ga naar www.kunstbende.nl/kick-off voor meer informatie.
Kunstbende Zeeland is een productie van ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland en wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Zeeland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 3 =