Kunst kieke

Dit jaar vindt voor de vijfde keer ‘kunst kieke’ plaats, een extra reden om deze atelier route die door Jos Boogaard en haar cursisten georganiseerd wordt, onder de aandacht te brengen!

‘Kunst kieke’ wordt om de twee jaar in het Hemelvaart-weekend gehouden. Op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 mei worden op 10 locaties in Sint Annaland, Scherpenisse en Sint-Philipsland de deuren open gezet en kan het werk van meer dan veertig exposanten bezichtigt worden. Bij de tentoongestelde werkstukken gaat het om schilderijen, glaskunst, beelden, sieraden en gedichtenbundels. Tevens zijn op verschillende van deze locaties tekeningen en schilderijen van het kinder- en jongerenatelier te zien.

In verband met de 5e editie van ‘kunst kieke’ kunt u op iedere locatie een stempel in een handgemaakt uniek stempelboekje verzamelen en maakt u bij een vol stempelboek kans op een gratis workshop bij Jos Boogaard. Voor de kinderen ligt een ontdekkingstocht klaar met vragen die langs alle locaties leidt. Ook op hen wacht een verrassing na inleveren van een volledig ingevulde vragenlijst.

De route van ‘kunst kieke’ is gemakkelijk te volgen met een flyer. Deze flyer kunt u verkrijgen bij de lokale VVV of downloaden via www.josboogaard.nl. Op deze site kan de fietsende bezoeker van ‘kunst kieke’ tevens een fietsroute vinden. De locaties kunt u herkennen aan kleurrijke vlaggen, het symbool van ‘kunst kieke’. Op Hemelvaartsdag zijn alle locaties geopend van 13.30 tot 17.30 uur. Op vrijdag en zaterdag staan de deuren voor u open van 10.30 tot 17.00 uur.

Als u van kunst in een ongedwongen en gastvrije sfeer wilt genieten, bent u van harte welkom! De toegang is gratis en de deelnemers verheugen zich op u komst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 1 =