Home Nieuws Kreukels voor het goede doel

Kreukels voor het goede doel

859
0

Eet u ook altijd met Pasen “kreukels met krentenbrood”? Of wil u dit een keer proberen? Dan is dit uw kans!

Deze tijden zorgen ook voor saamhorigheid en nieuwe initiatieven, zo ook door de gebroeders Julian en Jesse Schot (zie foto welke voor alle maatregelingen is genomen). Zij zullen voor de goede doelen, Bravis ziekenhuis Bergen op Zoom, Roosendaal en Familiehuis Daniel den Hoed samen met hun vader “Kreukels” verkopen in de periode tot aan Pasen, waarvan per kilo €2,50 naar het goede doel gaat!

De heerlijke Zeeuwse delicatessen kosten €7,50 per kilo en zijn o.a. te bestellen via het mailadres: info@vriendenvansiem.nl, een privébericht op Facebook of via WhatsApp. U kunt betalen bij het bezorgen door middel van een envelop met hierin de gelden.

Bezorging op het gehele eiland Tholen is gratis vanaf 1 kg, buiten het eiland komen er reiskosten bij. Bezorging zal plaatsvinden op vrijdag en zaterdag voor Pasen. Natuurlijk wordt er gezorgd voor de nodige afstand, wanneer de kreukels worden geleverd.

Bereidingstip:
Kook de kreukels ongeveer 5 minuten af in een pan met ruim kokend water. Voeg hier voor smaak, wat peper en zout toe, ook wordt aangeraden om een klontje gezouten roomboter toe te voegen en eventueel kruiden naar keuze zoals: peterselie, tijm, etc. Laat vervolgens de kreukels even afkoelen en u kunt genieten van een heerlijk Zeeuws gerecht.

Dank voor uw steun en eet smakelijk!

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in