Home Nieuws Koperdief aan de Gemaalweg

Koperdief aan de Gemaalweg

544
0

Een koperdief is in de nacht van vrijdag op zaterdag 15 juni tijdens een vluchtpoging voor de politie de haven van Tholen in gezwommen. De politie en brandweer zijn lange tijd aan het zoeken geweest naar de verdachte. De politie heeft in het water één persoon aan kunnen houden.

De brandweer werd even na drie uur opgeroepen om de politie te assisteren aan de Gemaalweg in Tholen. Aan de Gemaalweg heeft, volgens een getuigen, een koperdiefstal plaatsgevonden. Hierbij zouden volgens de getuigen twee verdachten zijn gevlucht. Eén van de verdachten heeft geprobeerd te vluchten door na het zien van de politie aan de Gemaalweg de Thoolse haven in te zwemmen. De politie heeft bij de zoekactie naar de verdachte hulp gekregen van de brandweerboot.

De zoekactie is uiteindelijk verplaatst naar de Schelde-Rijnweg, aan de overzijde van het kanaal. Bij het boothuis van de brandweer stond ook een ambulance paraat. Aan de Schelde-Rijnweg stonden minimaal 6 politie voertuigen om te zoeken naar de verdachte. De politie heeft uiteindelijk één persoon aan kunnen houden in het water.

De verdachte is door de ambulance nagekeken waarna hij is ingesloten voor verder verhoor.

Bron: 112 Markizaten.nl

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

9 + 9 =