Koos Deurloo wint prijs voor maatschappelijk ondernemen in Putte

Putte heeft een rijk verenigingsleven. Dat rijke verenigingsleven kan zo actief zijn door de vele vrijwilligers, maar ook door de vele ondernemers die het verenigingsleven een warm hart toedragen. Vrijwel zonder uitzondering helpen de ondernemers mee het verenigingsleven levendig te houden.

KBO Putte is één van de verenigingen die dankzij de ondersteuning van ondernemers net dat beetje extra kan bieden aan de leden van KBO Putte, maar in steeds grotere mate ook aan de niet-leden. Bij onze activiteiten geven we de ondernemers, zo veel als mogelijk, aandacht door ze te benoemen. Maar we willen meer doen.
Feitelijk zou je alle ondernemers een prijs moeten geven, maar dat gaat het budget van KBO Putte te boven. We hebben daarom gekozen de prijs uit te reiken aan een ondernemer die KBO Putte ondersteunt en daarnaast andere activiteiten in Putte ondersteunt. Het speciale moment is een speciaal in het bestaan van de onderneming. Er is geen vaste frequentie van uitreiking.

Op dit moment is er meer dan voldoende reden om de eerste prijs uit te reiken aan een ondernemer die een bijzondere waarde voor Putte heeft en die dankzij zijn ondersteuning heeft bijgedragen aan de groei van KBO Putte. Koos Deurloo van De Putse Vishandel is de eerste ondernemer die we zo’n prijs hebben uitgereikt op 21 december 2017 tijdens het druk bezochte kerstfeest.

De Putse Vishandel heeft op 8 december de nieuwe winkel betrokken op de hoek van het Tervoplein en de Antwerpsestraat. Een gewaagde en vooruitstrevende stap waarmee Koos laat zien dat hij vertrouwen heeft in het ondernemen in Putte. Voor Putte is deze nieuwe winkel een echte parel aan het begin van het Tervoplein.

De prijs, een glazen vis met oorkonde, is uitgereikt op 21 december 2017 tijdens het kerstfeest van KBO Putte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf − een =