Koffieochtend voor mantelzorgers

Op woensdag 25 januari organiseert het Steunpunt Mantelzorg van de gemeente Tholen weer een koffieochtend voor mantelzorgers. De koffieochtend vindt plaats in Eeterij de Thoolse Brug, Stevinweg 1 in Tholen.

Tijdens de koffieochtend staat een presentatie gepland over de verschillende zorgwetten. Vanuit het oogpunt van de mantelzorger worden de Wet maatschappelijke ondersteuning, de Wet langdurige zorg en de Zorgverzekeringwet belicht. Op welke ondersteuning kan een mantelzorger een beroep doen volgens deze wetgeving? De presentatie wordt verzorgd door Ad de Witte, docent Vrijwillig Burger Adviseur. Het programma start om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Mantelzorgers zijn vanaf 9.45 uur welkom. Bij de ontvangst is koffie met appeltaart.

Er is tijdens de koffieochtend ook ruimte voor het stellen van vragen en voor onderling contact met andere mantelzorgers. Mantelzorgers die nog niet zijn ingeschreven bij het Steunpunt Mantelzorg zijn ook van harte welkom.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 20 januari a.s. via tel. 14 0166 of via de e-mail mantelzorgvrijwilligers@tholen.nl. Mantelzorgers die zich laten registreren krijgen automatisch de nieuwsbrief voor mantelzorgers toegestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + twintig =