Kinder-EHBO tijdens het Mamacafé

Zaterdag 24 februari vertelde Pieter den Braber tijdens het mamacafé in Sint Philipsland over Kinder-EHBO. In anderhalf uur tijd werd aandacht besteed aan wat te doen als een baby of kindje het bewustzijn verliest, gereanimeerd moet worden of als hij/zij zich verslikt. Op zaterdag 21 april wordt hier een vervolg aan gegeven. De locatie van het mamacafé in Sint Philipsland is kindercentrum ’t Molentje.

Workshop kinder-EHBO op andere locaties
De workshop kinder-EHBO wordt ook op andere locaties van het Mamacafé gegeven:
·Woensdag 11 april in Sport en Gemeenschapscentrum Wellevaete in Sint-Annaland,
·Vrijdag 20 april in Sport en Gemeenschapscentrum Haestinge Sint-Maartensdijk.

Het Mamacafé is geopend van 09.30 uur – 11.30 uur.

Creatieve workshop
Op zaterdag 24 maart wordt in het Mamacafé in Sint Philipsland een creatieve workshop georganiseerd, namelijk paasknutselen.
Aanmelden kan i.v.m. met de inkoop van materialen tot 21 maart via naomi.vanmierlo@tholen.nl of Whats Aapp naar 06-48166295.

Mamacafé
Sinds januari 2018 organiseert het Jongerenwerk van de gemeente Tholen in samenwerking met Kindercentrum ’t Molentje het Mamacafé ook in Sint Philipsland. Het Mamacafé is een laagdrempelige manier voor ouders/opvoeders om in contact te komen met andere ouders/opvoeders en om ervaringen te delen en elkaar tips te geven. Hiernaast worden er ook creatieve, sportieve en informatieve workshops gegeven. Via Facebook kun je op de hoogte blijven van alle informatie en workshops bij het Mamacafé: https://www.facebook.com/MamacafeGemeenteTholen/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + 15 =