Kerstconcerten en aanstaande vacatures Voices In Harmony

Na een drukke periode van voorbereiding kan a-capellakoor Voices In Harmony weer terugkijken op twee hele fijne kerstconcerten die werden gegeven de afgelopen weken.

Het eerste concert, voor het derde jaar op rij door in de St. Martinuskerk te Halsteren, op 9 december werd door het publiek geprezen om de gevarieerdheid van het totale programma en werd als mooi, leuk en ontspannen ervaren. De optredens van Voices In Harmony en de gastoptredens van ‘Kamerkoor Scala’ uit Bergen op Zoom en het ‘Klarinet ensemble Tholen’ bleken een boeiende, afwisselende combinatie. Ook de jonge trompettist die als extra verrassing in het programma was opgenomen en twee liedjes ten gehore bracht, oogstte een enthousiast applaus. Kortom een geslaagde avond voor zowel de deelnemers als het publiek.

Het tweede optreden was op 17 december in Rilland. Voices In Harmony viel de eer te beurt om op uitnodiging van Podium Reimerswaal het muzikale gedeelte te verzorgen voor het jaarlijks terugkerende en altijd druk bezochte Kerstkoffieconcert in het Dorpshuis ‘Luctor Et Emergo’. Een hele uitdaging die enthousiast werd aangegaan en met succes. Het concert werd in de vorm van een zogenaamde reünie gegoten en aan de hand van uitgepakte kerstcadeautjes met bijbehorende liedjes verteld en gezongen. Het concept sloeg aan en er werd gelachen, genoten en meegezongen. Ook hier was het veelvuldige applaus de mooie beloning en de toegift waarbij het publiek weer mee kon zingen werd een sfeervolle afsluiter.

DAN IS ER NOG NIEUWS: Met ingang van februari 2018 hebben wij plaats voor een nieuwe mezzosopraan en een bas. Ons koor is laagdrempelig. Een muzikale opleiding is niet nodig, notenkennis en zangervaring zou fijn zijn maar is geen vereiste. Veel belangrijker is muzikaliteit en enthousiasme. Heb je interesse neem dan contact met ons op. De contactgegevens en overige informatie over ons koor zijn te vinden op onze site www.voicesinharmony.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − elf =