Home Nieuws Kennismaken met sport- en cultuurverenigingen in Oud-Vossemeer

Kennismaken met sport- en cultuurverenigingen in Oud-Vossemeer

730
0

Vitaal Vosmeer organiseert op zaterdag 25 september 2021 van 11:00 tot 14:00 uur een instuifdag op Sportpark de Vossenberg in Oud-Vossemeer. Tijdens deze dag kan iedereen van jong tot oud kennismaken met verschillende sport- en cultuurverenigingen die Oud-Vossemeer rijk is. Met deze kennismaking wil Vitaal Vosmeer inwoners stimuleren te ontdekken wat er bij hen past en meer mee doen met sport- en cultuuractiviteiten in het dorp.

Deelnemende verenigingen
Sport- en cultuurverenigingen in Oud-Vossemeer laten de inwoners tijdens deze dag zien welke sport- en cultuuractiviteiten er te doen zijn. Kijk op jijoptholen.nl/instuifdag om te zien welke verenigingen er op deze dag deelnemen. Inschrijven is niet nodig.

Vitaal Vosmeer
De vitale kern Vitaal Vosmeer wordt gevormd door betrokken inwoners en mensen vanuit de volgende organisaties: RK Basisschool Sint Anthonius, BSO Kids en Co, Speeltuinvereniging De Vossetuin, Zo op de Pluus – Kinderopvang, Gymnastiekvereniging Spido, V.V. Vosmeer, TOV Tennisvereniging Oud-Vossemeer, OBS Die Heenetrecht, Fysio Tholen, OVM Oud-Vossemeers Muziekvereniging en Jij op Tholen van gemeente Tholen.

Vitaal Vosmeer geeft richting aan activiteiten en projecten om inwoners vanuit hun eigen behoeften en ideeën meer mee te laten doen met sport- en cultuuractiviteiten in het dorp.

Meer informatie
Bij vragen over Jij op Tholen of Vitaal Vosmeer kunt u contact opnemen via jijoptholen@tholen.nl of telefonisch via 140166.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

1 × 3 =