Stavenisse in Beweging organiseert op woensdag 22 september 2021 van 15.00 tot 19.30 uur een startevent op het trapveldje aan de Pilootweg in Stavenisse. Tijdens dit event kan iedereen van jong tot oud kennismaken met verschillende sportverenigingen in Stavenisse. Met deze kennismaking wil Stavenisse in Beweging inwoners stimuleren te ontdekken wat er bij hen past en meer mee te doen met sport- en beweegactiviteiten in het dorp.

Sport- en beweegactiviteiten
Verenigingen in Stavenisse laten de inwoners tijdens deze dag zien welke sport- en beweegactiviteiten er te doen zijn. Ook staan vrijwilligers klaar om inwoners te informeren wat er al gebeurt op het gebied van het huidige en nieuw op te starten sport- en beweegaanbod in Stavenisse. Inschrijven voor het startevent is niet nodig.

Stavenisse in Beweging
Stavenisse in Beweging wordt gevormd door betrokken inwoners en mensen vanuit de volgende organisaties: S.C. Stavenisse, TONK Stavenisse, Hervormde gemeente Stavenisse, Zo op ’t Stavertje – Peuteropvang, Fysioholland Tholen en Steenbergen, Obs De Schalm Stavenisse, Hulp en Zorg Stavenisse, MS- Sports & Nutrition, Gymvereniging Kwiek, IJsclub Eendracht Bindt, Recreatiepark Oud-Kempen, SportZeeland en gemeente Tholen.

Meer informatie
Bij vragen over Jij op Tholen of Stavenisse in Beweging kunt u contact opnemen via e-mail jijoptholen@tholen.nl of telefonisch via 140166.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in