Kern met Pit is de slogan van de KNHM Foundation, die onder andere bewonersinitiatieven uitdaagt om een idee voor de verbetering van de buurt binnen één jaar te realiseren. Gedurende het uitvoeringsjaar staan zij klaar met tips en contacten uit hun netwerk. Doel bereikt? Dan ontvangt het initiatief 1000 euro. Daarnaast maken jullie kans om winnaar te worden van de provincie! In dat geval ding je mee in de landelijke finale ‘Gouden Pit’, waarmee je nog eens 3000 euro kunt winnen.

Uiteraard is deelname aan Kern met Pit gratis!

Wil jij graag zelf iets aan jouw leefomgeving verbeteren? De inschrijving voor de volgende wedstrijdronde is mogelijk van 1 september tot en met 31 oktober 2021. Ga voor meer informatie en inschrijving naar www.kernmetpit.nl

Team Zeeland
Kun je hulp gebruiken bij jouw buurtproject of bewonersinitiatief? Stuur een mailtje naar zeeland@knhm.org of geef een belletje. Team Zeeland helpt je graag verder!

Contactgegevens:
P.C. Boutensstraat 13
4508 AC Waterlandkerkje
E zeeland@knhm.org
T 06 52405950

Netwerk van vrijwillige adviseurs
KNHM foundation daagt mensen uit hun leefomgeving socialer en mooier te maken. We inspireren, adviseren en verbinden maatschappelijke initiatieven waardoor zij sneller groeien. Dit doen we als landelijk netwerk van 400 adviseurs die zich pro bono inzetten.
Waar vind je ons?
Onze adviseurs bestaan uit vrijwilligers en medewerkers van Arcadis. Wij werken vanuit provinciale en landelijke adviesteams. Je vindt ons dus door heel Nederland. Elk team beschikt over adviseurs met verschillende achtergronden en een krachtig netwerk dat ingezet kan worden om jouw initiatief beter en sneller te realiseren.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in