Kees Wessels wandeltocht

Op zaterdag 25 februari wordt door de Wandelsportvereniging Oosterscheldestappers uit Sint Maartensdijk voor de 5e keer de Kees Wessels wandeltocht georganiseerd.

Het nieuwe wandelseizoen komt eraan en het wordt weer tijd om te gaan bewegen.
Iedereen wel of geen lid van een wandelclub, geoefend of niet, jong of oud die eens lekker wil gaan wandelen kan hiervoor terecht bij de Oosterscheldestappers op zaterdag 25 februari in Sint Maartensdijk.

De routes liggen langs of zijn in de nabijheid van het Nationaal Park Oosterschelde en gaan over diverse dijken met prachtige vergezichten zowel binnen- als buitendijks.
Afhankelijk van de gekozen wandelafstand gaan de routes verder door de Thoolse polders rondom de dorpen Sint Maartensdijk, Poortvliet en Scherpenisse.
Voor wandelaars die nog geen lid zijn van een wandelsportvereniging is dit een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met de WSV Oosterscheldestappers.

Vanaf 8:00 uur is de startlocatie Haestinge aan de Sportlaan in Sint Maartensdijk geopend. De te wandelen afstanden zijn 5-10-15-20 en 30 kilometer.
Op alle afstanden kan gestart worden vanaf 8:30 uur. Op de 30 km kan gestart worden tot 10:00 uur op de 20 km tot 11:00 uur op de 15 km tot 12:00 uur en op de 10 en 5 km tot 14:00 uur.

Alle routes worden met pijlen aangegeven en aan de start wordt er ook nog een routebeschrijving verstrekt. Er wordt gewandeld over grotendeels verharde wegen of paden maar ook over bospaden in de natuurgebieden. De routes zijn tevens geschikt voor nordic walkers en de hond mag ook meewandelen mits aangelijnd.

Rustplaatsen treft U aan met tussenpozen van ongeveer 7 tot 9 kilometer en zijn voorzien van toilet, eten en drinken. De Oosterscheldestappers steunen de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting door een jaarlijkse donatie te schenken.

Voor verdere inlichtingen of vragen kunt U terecht op www.oosterscheldestappers.nl.
Wees sportief, beweeg gezond en wandel mee op zaterdag 25 februari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie − 1 =