Home Nieuws Kat in boom aan de Leguitsedijk in Oud-Vossemeer

Kat in boom aan de Leguitsedijk in Oud-Vossemeer

632
0

Op woensdag 2 januari omstreeks 14:30 uur werd de hulp gevraagd van de brandweer om een kat uit een boom te halen aan de Leguitsedijk in Oud-Vossemeer.
De kat, genaamd Pluisje, was volgens de eigenaren al meer dan een week vermist. Nadat kinderen opzoek gingen naar Pluisje hoorde ze een kat miauwen vlakbij een rij met hoge bomen. Toen ze omhoog keken zagen ze het beestje zitten. Vermoedelijk is Pluisje geschrokken van vuurwerk en de boom in gevlucht.

De brandweer heeft geprobeerd om met een ladder de kat uit de boom te halen. Dit bleek niet mogelijk omdat het beestje te hoog zat. Ook met een straal water konden ze het beestje niet bereiken. Omdat de eigenaren het beestje niet uit de boom kregen werd de assistente van de brandweer gevraagd. De brandweer kreeg pluisje echter ook niet uit de boom.
De kat zit aan de kant van een onverhard land waardoor het voor de brandweer niet mogelijk was om de hoogwerker in te zetten.

Door kinderen werd bij de voet van de boom eten gezet voor de kat. Door deze bak met eten kwam de kat na ongeveer een week veilig uit de boom.

Bron: 112markiezaten.nl

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

zes − vier =