Joyrider (16) aangehouden

Agenten zagen in de nacht van zondag 18 op maandag 19 augustus rond 1:40 uur een auto rijden op de Grindweg in Tholen. Het voertuig reed zonder verlichting.

De bestuurder kreeg direct een stopteken. Op het moment dat de agenten de bestuurder aanspraken constateerden ze dat hij er wel erg jong uitzag. Nadat de jongeman om zijn rijbewijs werd gevraagd bleek hij niet in het bezit te zijn van een rijbewijs omdat hij nog maar 16 jaar is. De jongeman was met de auto van zijn vader, die op dat moment al op bed lag, gaan joyriden.

De jongeman werd door de agenten in de politieauto geplaatst en naar huis gebracht. Eén van de agenten reed in de auto van de vader naar het woonadres van de jongeman in Tholen. Eenmaal aangekomen bij het huisadres begon de jongeman de agenten uit te schelden op het moment dat de agenten met de huissleutel van de verdachte de woningen binnen wilden gaan.

De jongeman werd aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Hier blijft hij vast zitten hangende het onderzoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − zestien =