Home Nieuws Jongerenwerk Tholen organiseert CoderDojo

Jongerenwerk Tholen organiseert CoderDojo

693
0

Hou jij van programmeren, games bouwen, apps ontwikkelen of websites bouwen en ben je tussen de 7 en 12 jaar? Dan is CoderDojo wat voor jou! Jongerenwerk Tholen organiseert in samenwerking met Bibliotheek Oosterschelde op zaterdag 16 februari deze nieuwe activiteit. CoderDojo is een wereldwijd initiatief voor kinderen die het leuk vinden om met computers te experimenteren.

Heb je nog nooit geprogrammeerd? Geen probleem, wij gaan je helpen! Maar ook als je vaker programmeert, hebben wij voldoende uitdagingen voor je. Tijdens CoderDojo werk je met scratch en ontmoet je kinderen met dezelfde interesses. Ook ouders zijn van harte welkom om samen met hun kinderen te leren programmeren. Onderling deel je je kennis met elkaar en maak je nieuwe dingen op je eigen laptop.

Aanmelden kan via https://oosterschelde.op-shop.nl/. Bij het inschrijven is het alleen nodig om een plekje te reserveren voor het kind. De begeleider hoeft niet aangemeld te worden. CoderDojo begint om 10.00 uur en eindigt om ongeveer 12.30 uur. De locatie is het Calvijn College in Tholen, Zoekweg 3.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

negentien − zeven =