Home Nieuws Jongerenwerk Jij op Tholen organiseert Heel Tholen Bakt

Jongerenwerk Jij op Tholen organiseert Heel Tholen Bakt

742
0

In de voorjaarsvakantie, op donderdag 18 februari 2021, organiseert het Jongerenwerk Jij op Tholen de taartbakwedstrijd ´Heel Tholen Bakt´ voor jongeren t/m 23 jaar. De deelnemers bakken de taart thuis en geven deze, voorzien van naam en het recept, af bij sport- en gemeenschapscentrum De Wellevaete in Sint-Annaland.

Voorbereidingen
Valesca Besseling-Versprille, buffetexploitant van De Wellevaete, helpt de jongeren via filmpjes op de social media kanalen van Jongerenwerk Jij op Tholen met de voorbereidingen. Zij geeft in de filmpjes uitleg over de basis van het bakken en een aantal technieken van decoreren. Deelnemers kunnen via social media de jongerenwerkers op de hoogte houden van hun bakproces met de hashtag #heeltholenbakt en door Jongerenwerk Jij op Tholen te taggen in hun berichten.

Beoordeling op creativiteit en smaak
De jury, bestaande uit burgemeester Marleen Sijbers, Valesca Besseling-Versprille en jongerenwerker Angela van Oudenaarde, zal de taarten vanaf 15.00 uur beoordelen op creativiteit en smaak. Na de beoordeling volgt er live via social media een prijsuitreiking. Er zijn mooie prijzen te winnen! Het precieze tijdstip van inleveren van de taarten en van de prijsuitreiking wordt later bekend gemaakt. Na het proeven zal de overgebleven taart over zorginstellingen in de gemeente verdeeld worden, om de mensen daar een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd.

Meer informatie en inschrijven
Jongerenwerk Jij op Tholen wil dat deze activiteit voor iedereen toegankelijk is. Jongeren die geen bakspullen hebben en/of geld voor ingrediënten, wordt gevraagd contact op te nemen. Meer informatie over de taartbakwedstrijd is te vinden op www.jijoptholen.nl. Deelnemers kunnen zich hier ook inschrijven. Bij vragen kan contact opgenomen worden met jongerenwerker Angela van Oudenaarde via 06-34196194 of angela.vanoudenaarde@tholen.nl.

Heel Tholen Bakt!

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

9 − 1 =