Home Nieuws Jij op Tholen, Sport & Cultuur 2020

Jij op Tholen, Sport & Cultuur 2020

1224
0

In 2020 organiseert de gemeente Tholen in samenwerking met de organisatie Sport- en Cultuurimpuls het project Jij op Tholen, Sport & Cultuur. Bij dit project bieden de sport- en cultuurverenigingen in Tholen gratis kennismakingslessen of proeflessen aan voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar. Voorheen was er een soortgelijk project genaamd Sjors Sportief & Creatief.

Het doel van Jij op Tholen, Sport & Cultuur is stimuleren dat kinderen meer, actiever en veelzijdiger gaan sporten en zichzelf ontplooien op het gebied van cultuur en sport. Dit biedt de verenigingen daarnaast kans op meer leden. Alle kennismakingslessen worden gebundeld in een boekje. De buurtsportcoaches overhandigen dit boekje aan alle kinderen in de groepen 1 t/m 8 van alle basisscholen in de gemeente Tholen.

Inschrijven
Kinderen kunnen zich vanaf 21 september inschrijven via www.jijoptholen.nl. Het is niet mogelijk om rechtstreeks bij de verenigingen in te schrijven.

Aanmelden
Verenigingen, organisaties of activiteitaanbieders die sport en/of cultuuraanbod hebben, maar nog geen uitnodiging hebben ontvangen om deel te nemen aan dit project, kunnen contact opnemen via een e-mail naar jijoptholen@tholen.nl of bellen naar tel. 14 0166 om zich aan te melden. Meer informatie is te vinden op www.jijoptholen.nl.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in