Home Nieuws Jij op Tholen peilt interesse voor (online) Mamacafé Tholen

Jij op Tholen peilt interesse voor (online) Mamacafé Tholen

518
0

De jongerenwerkers van Jij op Tholen en de buurtpedagogen van de gemeente Tholen onderzoeken of (aanstaande) ouders van kinderen van 0 tot 4 jaar behoefte hebben aan een (online) mamacafé. Inwoners die hier interesse in hebben, kunnen contact opnemen met jongerenwerker Angela van Oudenaarde via tel. 06-34196194 of een e-mail sturen naar angela.vanoudenaarde@tholen.nl.

Op ouders kan veel afkomen, zeker wanneer zij voor het eerst een kindje krijgen of hebben gekregen. Zij kunnen vragen hebben of onzeker zijn over de opvoeding van hun kind(eren). Het mamacafé Tholen wil zich richten op (aanstaande) ouders/opvoeders en hun kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Maar ook ouders/opvoeders van oudere kinderen, opa’s, oma’s, oppasouders en andere verzorgers zijn van harte welkom. Tijdens de (online) bijeenkomsten kunnen de bezoekers van het (online) Mamacafé op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen. Ze kunnen gezellig een praatje maken, maar ook ervaringen met elkaar uitwisselen.

Kennis delen

Ook vanuit de organisatie van het Mamacafé wordt kennis en informatie over uiteenlopende (opvoed)vragen gedeeld. Deelnemers kunnen hiervoor ook onderwerpen aandragen, zodat bijvoorbeeld een deskundige uitgenodigd kan worden.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

10 + vier =