Home Nieuws Jij op Tholen organiseert zomerspelen in de vakantie

Jij op Tholen organiseert zomerspelen in de vakantie

1125
0

De zomervakantie staat weer voor de deur. Jij op Tholen biedt in de vakantie weer spetterende zomeractiviteiten aan. Zoals ieder jaar zijn er ook dit jaar weer de ‘Summergames’. Daarnaast zijn er ook extra activiteiten in Sint-Maartensdijk: Zomerspelen. Alle activiteiten zijn voor kinderen tot en met 12 jaar of voor jongeren van 12 tot en met 23 jaar. Vooraf inschrijven is verplicht.

Summergames
De buurtsportcoaches en jongerenwerkers van de gemeente Tholen hebben met de Summergames weer een divers programma opgesteld voor de verschillende kernen op Tholen. De eerste activiteiten starten op 28 juli. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen bijvoorbeeld meedoen met: dieren knuffelen, Expeditie Robinson, een dropping met muziek en nog meer. Jongeren van 12 tot met 23 jaar kunnen gaan lasergamen, hungergamen of spelen legends of Tholen. Deze activiteiten kosten € 2,00 per persoon, met uitzondering van dieren knuffelen. Deze activiteit is gratis.

Een overzicht van de Summergames staat op www.jijoptholen.nl/summergames-2021

Zomerspelen Sint-Maartensdijk
In Sint-Maartensdijk wordt er voor verschillende leeftijden onder andere een springspektakel, suppen en een skateclinic georganiseerd. Al deze activiteiten zijn gratis, behalve het suppen (€ 2,00 per persoon). Meer informatie op: www.jijoptholen.nl/zomeractiviteiten-sint-maartensdijk

Inschrijven
Op www.jijoptholen.nl/activiteiten kan men zich inschrijven. De inschrijvingen voor de activiteiten gaan erg snel. Voor alle activiteiten geldt: vol = vol. Voor vragen neem contact op via jijoptholen@tholen.nl.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

1 × 4 =