Jij op Tholen organiseert in samenwerking met oud-eSporter Nick Cooiman en 1NUL1 twee grote eSports-toernooien voor inwoners van de gemeente Tholen. De spellen die worden gespeeld, zijn Rocket League en FIFA21. Alle wedstrijden zijn live te volgen via een stream met live commentaar. Deelname is gratis en er zijn mooie prijzen te winnen.

Spelschema:

  • Rocket League: vrijdag 14 mei, 13:00 uur
    Dit is een 2vs2 Rocket League toernooi. Er wordt een poule- en knock-outfase gespeeld.
  • FIFA Toernooi: vrijdag 21 mei, 18:00 uur
    Dit is een 1v1 FIFA Toernooi, waarin iedereen online met ‘normale teams’ speelt tegen andere FIFA spelers in de gemeente Tholen. Er wordt een poule- en knock-outfase gespeeld.

Livestream
Op 14 en 21 mei is er tijdens het toernooi een livestream met oud-eSporter Nick Cooiman. Tijdens de introductie van het toernooi legt hij de regels uit en beantwoordt hij alle vragen.
Vervolgens worden de wedstrijden tot het eind van het toernooi via Shareplay gestreamd. De stream start een half uur voor het toernooi en is te volgen via: https://www.twitch.tv/onlinegamingevent.

Aanmelden
Aanmelden voor de toernooien kan via www.jijoptholen.nl, bij voorkeur twee dagen van tevoren. Voorafgaand aan de toernooien ontvangen de deelnemers via Nick Cooiman een bevestigingsmail met informatie over het toernooisysteem.

Vorig artikelHet was weer donderdag, dus het gesprek met de burgemeester
Volgend artikelRookontwikkeling bij brand op vakantiepark De Striene

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in