Home Nieuws Jij op Tholen organiseert buitenactiviteiten in de meivakantie

Jij op Tholen organiseert buitenactiviteiten in de meivakantie

949
0

Jij op Tholen organiseert in de meivakantie buitenactiviteiten voor jongeren van 12 t/m 17 jaar. Met een breed aanbod aan leuke spelactiviteiten in verschillende kernen is er voor alle deelnemers wel iets te doen.

De volgende buitenactiviteiten worden georganiseerd:

  • Bubbelvoetbal: donderdag 29 april van 10.00 tot 12.00 uur in Stavenisse
  • Speurtocht XL: donderdag 29 april van 14.00 tot 16.00 uur in Sint-Annaland
  • Graffiti workshop: donderdag 6 mei van 10.00 tot 12.00 uur in Oud-Vossemeer
  • DUO GPS-tocht: donderdag 6 mei van 14.00 tot 16.00 uur in Poortvliet

Bubbelvoetbal
Bubbelvoetbal is een spel waarbij de deelnemers in een grote opgeblazen bal zitten. Omdat het onmogelijk is om de armen te gebruiken, zal de val worden opgevangen door de opgeblazen bal. Dit zorgt voor hilarische momenten. Het gaat niet om de prestaties, maar om het plezier.

Speurtocht XL
De deelnemers gaan in tweetallen met een opdrachtenlijst op pad gaan om zoveel mogelijk selfies te maken. Deelnemers hebben hiervoor het volgende nodig: een mobiele telefoon met mobiel internet en voldoende MB’s en WhatsApp.
De deelnemers kunnen zich tot dinsdag 27 april aanmelden. Zij krijgen thuis de opdrachtenlijst (in een gesloten envelop) thuisbezorgd. Bij het inloggen op donderdag 29 april om 14.00 uur wordt het spel uitgelegd en mogen de deelnemers de envelop openen.

Graffiti workshop
Dit is de ideale kans voor als iemand legaal graffiti wil spuiten. Deze graffiti workshop wordt gegeven door een professioneel bedrijf. De deelnemers kunnen tijdens de activiteit hun creativiteit de vrije loop laten en een eigen creatie maken. Na afloop neemt iedereen zijn eigen kunstwerk mee naar huis.

DUO GPS-tocht
De DUO GPS-tocht is ideaal om samen om pad te gaan met een GPS-tracker. Hoe goed kennen de deelnemers Poortvliet? Dat kunnen ze bewijzen met deze GPS-tocht. Deelnemers dienen zich in tweetallen in te schrijven voor deze activiteit. Het enige wat ze hiervoor nodig hebben, is een mobiele telefoon. Voor een GPS-tracker wordt gezorgd.

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden voor de buitenactiviteiten is verplicht. Dit kan via www.jijoptholen.nl/activiteiten. Voor meer informatie over de activiteiten kan contact opgenomen worden met Jij op Tholen via jijoptholen@tholen.nl of tel. 14 0166.

Ook kan contact opgenomen worden met buurtsportcoach Roseline van den Heuvel via roseline.vandenheuvel@tholen.nl of tel. 06-19 82 61 66.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in