Home Nieuws Jij op Tholen nieuwe naam Jongerenwerk Tholen

Jij op Tholen nieuwe naam Jongerenwerk Tholen

923
0

Jongerenwerk Tholen verandert zijn naam in Jij op Tholen. Deze naamsverandering staat niet op zichzelf. Al een aantal jaar zijn de buurtsportcoaches van de gemeente Tholen gekoppeld aan de jongerenwerkers. De jongerenwerkers zetten zich met name in voor de jongeren in de gemeente Tholen. De buurtsportcoaches Roseline, Bo en Jurgen zetten zich al langer niet meer alleen in voor jongeren, maar voor alle inwoners, ongeacht leeftijd.

Het doel van de buurtsportcoaches is om de inwoners van de gemeente Tholen in beweging te brengen, in de ruimste zin van het woord. Dit doen zij door het organiseren van sport- en beweegactiviteiten, maar ook door het organiseren van creatieve activiteiten. Zij werken daarbij samen met (sport)verenigingen die zich in willen zetten voor de gemeenschap.

De naam Jij op Tholen staat voor jou als inwoner van gemeente Tholen. Jij bent belangrijk en kan het verschil maken. Als jij iets wil organiseren en als je iets wil betekenen voor de gemeenschap kan je bij Jij op Tholen terecht. Samen met jou wil Jij op Tholen dingen mogelijk maken en er zijn voor de ander. Maar je kunt ook bij Jij op Tholen terecht als je vragen hebt over school of je opleiding. Of als je vragen hebt over jezelf of (andere) jongeren. Want JIJ bent belangrijk!

Bij een naamswijziging hoort ook een nieuw logo. De eilanden Tholen en Sint Philipsland zijn hierin terug te zien en ook een pin, waar uit je kunt herleiden dat Jij op Tholen graag mensen bij elkaar wil brengen door het organiseren van activiteiten.

Momenteel heeft team Jij op Tholen twee openstaande vacatures voor jongerenwerkers. Daarnaast bestaat team Jij op Tholen uit:

  • Buurtsportcoach Roseline (roseline.vandenheuvel@tholen.nl): Sint Philipsland, Anna Jacobapolder, Stavenisse en Sint-Annaland.
  • Buurtsportcoach Bo (bo.vankeulen@tholen.nl): Poortvliet, Scherpenisse en Sint-Maartensdijk.
  • Buurtsportcoach Jurgen (jurgen.nuijten@tholen.nl): Tholen en Oud-Vossemeer.

 

Neem ook een kijkje op de vernieuwde website www.jijoptholen.nl voor leuke beweegtips voor deze tijd waarin iedereen veel thuis moet blijven. Wanneer Jij op Tholen weer activiteiten mag organiseren, zal de website hier ook weer mee gevuld worden.

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in