Home Nieuws Jeugdland Smerdiek

Jeugdland Smerdiek

1361
0

Wie de eerste spijker komt slaan voor Jeugdland 2022 in Sint-Maartensdijk, is nog even geheim. Maar onmiddellijk na de openingshandeling zal elk geluid worden overstemd door het getimmer van tweehonderd hamers. Bouwplannen worden binnen een half uur zichtbaar.

Het timmerdorp is de grote attractie tijdens de jeugdlanddagen, dit jaar voor de tiende keer georganiseerd door het Evenementencomité Smalstad en de Dorpstafel en met hulp van vele trouwe sponsoren. Op woensdag (31 augustus) en donderdag (1 september) is het spijkeren geblazen. Op de tweede middag mag een parcours worden bedwongen op een BMX-rijwiel. Op beide timmerdagen wordt gezorgd voor een beknopt, toepasselijk Bijbelverhaal, een broodmaaltijd en traktaties tussendoor. Donderdagavond is de bekende dikkebandenrace op zelf ingebrachte fietsen.

Open voor publiek, met gelegenheid voor het bewonderen van de getimmerde kunstwerken. Vrijdag is er op de sportvelden een ruime keuze aan sport en spel, ook voor iedereen toegankelijk. Dat geldt evenzo voor een boeiende roofvogelshow waarmee in de avond het feest wordt afgesloten.
Aanmelden voor deelname (6 t/m 12 jaar; op veilig schoeisel) via jeugdland@zeelandnet.nl, met opgave van

  • je naam, adres en woonplaats;
  • je leeftijd en (voor iets noodzakelijks) een telefoonnummer;
  • of je wel of niet alleen naar huis mag;
  • op welke dagen je wil meedoen. (Dikkebandenrace apart vermelden.)

Net zoals alle vorige negen jaren: nog even volop genieten voordat het schoolleven weer begint!

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in