De patiënten van de huisartsenpraktijken in Poortvliet en Stavenisse kregen 12 maart j.l. een brief toegestuurd met de volgende tekst (een deel daarvan):

“Geachte Heer/Mevrouw,

Wij zijn verheugd u mede te kunnen delen dat het Medisch Centrum Pluimpot per 6 april open gaat voor de praktijken van dokter Disseldorp en Jahangir te Sint Maartensdijk en de praktijk de Korenmolen van dokter Kuijlen te Poortvliet en Stavenisse.

Rondom de verhuizing zijn wij minder goed bereikbaar en kunt u niet uw herhaalmedicatie bestellen op de manier zoals u bij ons gewend bent. Volledigheidshalve verzoeken wij u om uw medicatie op tijd te herhalen zodat u tijdens de verhuisperiode t/m een week later (14/4) over voldoende medicijnen bezit. Alvast dank voor uw begrip.”

Concreet betekent dit dat je als patiënt niet meer terecht kunt bij de huisarts “om de hoek” maar je verplicht wordt om naar Sint-Maartensdijk te reizen.

Zowel in Poortvliet als Stavenisse zal er voor een paar dagdelen per week een spreekuurlocatie open zijn, bedoeld voor mensen die geen (gemakkelijk) vervoer hebben. Op dezelfde locatie vindt 2 keer per week de uitgifte van medicijnen plaats.

  • Nieuwe locatie in Poortvliet wordt ’t Ouwe Raed’uus, gelegen aan de Langestraat 16, Poortvliet.
    • Medicatie uitgifte op woensdag en vrijdag tussen 15.00 en 17.00 uur.
  • Locatie Stavenisse Huidige praktijk, gelegen aan de Poststraat 5a, Stavenisse.
    • Medicatie uitgifte op dinsdag en donderdag tussen 15.00 en 17.00 uur.

Binnenkort is alle informatie over het Medisch Centrum Pluimpot beschikbaar op haar (nog in ontwikkeling zijnde) website.

 

Vorig artikelPaardentrailer gekanteld op de Philipsdam tussen Sint Philipsland en Bruinisse
Volgend artikelInbreker(s) slaan toe aan de Visstraat en het Bolwerk

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in