Home Nieuws Inwoners geven mening sportaanbod via peiling

Inwoners geven mening sportaanbod via peiling

760
0

Tot 26 maart kunnen de inwoners van Oud-Vossemeer, Sint-Maartensdijk en Stavenisse via een enquête laten blijken wat hun meningen, behoeften en wensen zijn over het sport-, beweeg- en cultuuraanbod in hun dorp. De behoeftepeiling maakt onderdeel uit van het project ‘Vitale Kernen’.

Vitale Kernen
Gemeente Tholen hecht waarde aan een gezonde leefstijl van haar inwoners. ‘Vitale Kernen’ is een project wat hieraan een bijdrage zal leveren. Een vitale kern is een samenwerkingsverband van (sport)verenigingen en andere lokale partijen om inwoners vanuit hun eigen behoefte meer en vaker te laten bewegen en sporten of kennis te laten met maken met cultuur.

Nieuw aanbod
In Stavenisse, Oud-Vossemeer en Sint-Maartensdijk wordt met de behoeftepeiling gekeken welke ideeën, kansen en behoeften er zijn. Een uitgelezen kans om eens te laten horen wat men belangrijk vindt of wat men mist in het huidige (sport)aanbod. De peiling is gericht op alle inwoners vanaf 2 jaar. Daarna wordt aan de slag gegaan met de mogelijkheden om nieuw aanbod te creëren of aanbod te verbreden en versterken.

Invullen enquête
Inwoners ontvangen deze week een fysieke enquête in hun brievenbus. Ook kan de enquête digitaal worden ingevuld via: https://www.jijoptholen.nl/behoeftepeiling-vitale-kern. Inleveren kan tot 26 maart aanstaande.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

twee × 2 =