Home Nieuws Invordering gemeentelijke- en waterschapsbelastingen

Invordering gemeentelijke- en waterschapsbelastingen

882
0

Door de situatie rondom het coronavirus heeft Nederland vergaande maatregelen moeten nemen. Deze maatregelen hebben gevolgen voor ondernemers, maar ook voor burgers. Om die reden heeft Sabewa Zeeland besloten coulant om te gaan met de invordering van de gemeentelijke- en waterschapsbelastingen.

Sabewa Zeeland heeft begrip voor de situatie waarin ondernemers en burgers terecht kunnen komen naar aanleiding van de maatregelen die zijn getroffen rondom het coronavirus. Daarom heeft zij besloten coulant om te gaan met de invordering van de gemeentelijke- en waterschapsbelastingen. Hoe deze invordering en de coulance precies vormgegeven zal worden, wordt de komende weken onderzocht. Zodra hier meer duidelijkheid over is, wordt hierover gecommuniceerd naar burgers en ondernemers.

Heeft u vragen over uw betaling? Neemt u dan contact met ons op. Dit kunt u doen door ons te mailen of een contactformulier in te vullen op de website www.sabewazeeland.nl. Wilt u liever telefonisch overleg met Sabewa Zeeland? Dan kunt u uw telefoonnummer en telefonische beschikbaarheid mailen naar Sabewa Zeeland, dan bellen wij u terug.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in