Tussen 10 en 31 mei brengt onderzoeksbureau Citisens de woonwensen van Thoolse inwoners in kaart voor de gemeente Tholen, door middel van een enquête. Inwoners krijgen deze week een ansichtkaart in de bus met het verzoek om hun mening te geven.

De gemeente Tholen werkt aan een nieuwe woonvisie. In deze woonvisie wordt aandacht gegeven aan een aantal landelijke ontwikkelingen op de woningmarkt, zoals het verduurzamen van de woningvoorraad en het levensloopbestendig maken van woningen. Onderzoeksbureau Citisens is gevraagd om de woonwensen en behoeftes van inwoners in kaart te brengen, wat betreft de algemene woonwensen, levensloopbestendig wonen en verduurzaming van huidige woningen. Wat zijn nu de specifieke kansen en uitdagingen van de gemeente Tholen? Daarnaast zal in het onderzoek ook informatie worden gegeven over de verschillende vormen van ondersteuning die de gemeente op dit moment aanbiedt.

De enquête loopt van 10 t/m 31 mei, begin juni worden de resultaten voor verdere verwerking aan de gemeente aangeboden. De enquête wordt digitaal aangeboden via www.tholenwonen.nl en is op papier aan te vragen via onderzoeksbureau Citisens via 0800-7575755 (gratis).

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in