Home Nieuws Interkerkelijk Mannenkoor Tholen besluit serie Zomerconcerten 2022

Interkerkelijk Mannenkoor Tholen besluit serie Zomerconcerten 2022

243
0

Zaterdag 24 september is er al weer het laatste concert in de serie Zomerconcerten 2022. Na de afwisselende en inspirerende reeks van 17 muzikale optredens is het slotaccoord voor het geliefde Interkerkelijk Mannenkoor Tholen.

In april 2013 gaven 20 mannen in een volle Koorkerk van de Grote Kerk in Tholen een concert.
Toen nog als projectkoor, maar na dit succes werd besloten het koor een definitieve status te geven en werd het Interkerkelijk Mannenkoor Tholen (IMT) opgericht.
Het koor staat vanaf het begin onder de bezielende leiding van hun dirigent Mark Westdorp en wordt op de piano begeleid door Joost Krijger.

Momenteel telt het koor 40 leden, afkomstig uit een grote diversiteit aan kerken van het hele eiland Tholen.
Een aantal leden komt zelfs elke dinsdag uit Dinteloord en Willemstad om in Tholen te repeteren.
Het koor geeft elk jaar diverse kerst- of paasconcerten in of buiten Tholen. Ook werd meegewerkt aan een opname van het bekende programma “Nederland Zingt”.

In de koorkerk van de Grote Nederlands Hervormde Kerk komt het Interkerkelijk Mannenkoor Tholen weer terug naar de plek waar het is begonnen. Zij besluiten de Zomerconcerten Tholen 2022 met het zingen van een aantal bekende geestelijke liederen, onder andere het bekende lied “Toekomst vol van Hoop”.

Het concert is zaterdag 24 september van 14.30 tot 15.15 uur in de Grote Nederland Hervormde Kerk aan de Markt in Tholen. De deuren van de kerk zijn open vanaf 14.00 uur en de toegang is gratis.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

negentien + vijftien =