Inschrijving zomerconcerten Tholen geopend

De zomer is nog lang niet begonnen maar de werkgroep Zomerconcerten Tholen is al weer bezig met de voorbereiding voor het komende seizoen.

Afgelopen jaren hebben zij ervaren dat veel mensen hebben genoten van de concerten, zowel de deelnemers als bezoekers. Het aantal mensen dat komt luisteren groeit nog steeds en men reageert zeer positief.
De organisatie wil dan ook in 2020 weer een gevarieerd en mooi programma aanbieden op de zaterdagmiddagen in het stadje Tholen, maar dit lukt niet zonder de enthousiaste inzet van muzikanten.
Het openingsconcert is op 16 mei en is reeds ingevuld. Wegens de braderie op 29 augustus 2020 zijn er dan geen concerten. Het laatste concert zal plaatsvinden op zaterdag 3 oktober. Alle concerten vangen aan om 14.30 uur.

De organisatie nodigt zangers, muzikanten, koren en ensembles die graag eens een concert willen geven op de zaterdagmiddag in een van de 3 kerken uit om te reageren. Een concert mag ongeveer een half uur duren en vindt plaats in de Gasthuiskapel, de RK Kerk Onze Lieve Vrouwe Hemelvaart of de Grote- of Onze Lieve Vrouwekerk. Afhankelijk van de groepsgrootte, muzikale invulling en beschikbaarheid van de kerken kiest de werkgroep de best mogelijke locatie, zo nodig in overleg.

Reacties zijn welkom via zomerconcerten@zeelandnet.nl.
Nadere informatie is te verkrijgen via 06 833 31 068.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + 15 =