Home Nieuws Inloopspreekuur Stadlander vanaf februari alleen nog in het gemeentehuis

Inloopspreekuur Stadlander vanaf februari alleen nog in het gemeentehuis

640
0

Woningcorporatie Stadlander houdt regelmatig inloopspreekuren in de gemeente Tholen. Het inloopspreekuur is bedoeld voor huurders die moeite hebben met het digitaal regelen van hun huurderszaken via MijnStadlander.

Een gebiedsconsulent van Stadlander helpt huurders daarbij. Ook als mensen vragen hebben over het digitaal zoeken naar een huurwoning via Zuidwestwonen.nl kunnen zij deze stellen tijdens het inloopspreekuur.

Stadlander houdt in de gemeente Tholen op twee locaties een wekelijks inloopspreekuur: in woonzorgcentrum Maartenshof in Sint-Maartensdijk en op het gemeentehuis in Tholen. Het spreekuur Maartenshof in Sint-Maartensdijk wordt echter nauwelijks bezocht. Daarom heeft Stadlander besloten om per 1 februari 2019 te stoppen met het inloopspreekuur in Sint-Maartensdijk.

Inloopspreekuur Tholen
Het inloopspreekuur in Tholen blijft wel behouden. Huurders met vragen over de digitale dienstverlening van Stadlander kunnen hier terecht. Het inloopspreekuur is iedere donderdagmiddag van 13:30 uur tot 14:30 uur. Voor overige vragen kunnen zij contact opnemen met het Klanthuis van Stadlander, via het telefoonnummer 088 562 6000 of via e-mail info@stadlander.nl

DigiPunt
Daarnaast zijn er ook nog de DigiPunten. Daar helpen vrijwilligers met het invullen en uploaden van digitale formulieren, bijvoorbeeld voor de inschrijving voor een huurwoning. Het DigiPunt bij Loods 3 (Leger des Heils) in Sint-Maartensdijk is iedere woensdag van 10:00 uur tot 12:00 uur geopend. Iedere maandag en donderdag van 8:30 uur tot 12:30 uur kunt u terecht bij het DigiPunt Annahof (AnnaZorgt) in Sint-Annaland. Het DigiPunt in de Vossekuil in Oud-Vossemeer is te bezoeken op afspraak.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

1 × 2 =