IMT in concert voor Afrika

Het Interkerkelijk Mannenkoor Tholen o.l.v. Mark Westdorp organiseert op zaterdag 1 juli een concert ten behoeve van de slachtoffers van de hongersnood in Afrika.

Als gastzanger is de bekende solist Lucas Kramer uitgenodigd. Hij zal op zijn eigen gedreven wijze een aantal liederen zingen waaronder het bekende lied ‘You raise me up’. Verder zijn er gezamenlijke optredens van Lukas met het mannenkoor en is er ruim plaats voor samenzang. Een aantal liederen wordt gezongen in wisselzang met het koor of Lukas.
IMT wordt deze avond begeleid door Peter Biemond op orgel, Joost Krijger op piano, Anco Westdorp op saxofoon en Laura van Vliet op viool.

Kerk in Actie zal tijdens het concert aandacht vragen voor hun projecten ter bestrijding van de hongersnood in Afrika. De collecte die tijdens dit concert gehouden wordt is daarvoor dan ook bestemd. Indien u deze avond besluit om het werk van Kerk In Actie structureel te ondersteunen ontvangt u een gratis CD van Lukas Kramer.

In de pauze is er de mogelijkheid om CD’s van Lukas te kopen. Tevens is er dan koffie/thee of frisdrank verkrijgbaar en kunt u zich laten informeren over de hulpverleningsprojecten van Kerk in Actie in Zuid- Soedan, Nigeria, Ethiopië en Somalië.

Het concert wordt gehouden in de Grote Kerk, Kerkplein 1, Tholen en begint om 20.00 uur.
De kerk is open vanaf 19.15 uur. Entree € 5, 00 per persoon. Kaarten kunt u vooraf reserveren via: www.zingenindekerk.nl en indien nog voorradig voor aanvang van het concert bij de ingang van de kerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier − twee =