Home Nieuws Huis-aan-huis inzameling oud papier vanaf februari op donderdag

Huis-aan-huis inzameling oud papier vanaf februari op donderdag

708
0

Vanaf februari 2019 wordt in de kernen Sint Philipsland, Poortvliet, Tholen, Sint-Annaland en Stavenisse voortaan op een vaste dag het oud papier en karton huis-aan-huis ingezameld. Met uitzondering van de feestdagen gebeurd dit op donderdag.

In Sint Philipsland wordt vanaf februari iedere 1e donderdag van de maand het oud papier opgehaald. De eerste ophaaldag is donderdag 7 februari. I.v.m. pakjesavond wordt de ronde van 5 december gereden op 10 december.

In Poortvliet wordt vanaf februari iedere 2e donderdag van de maand het oud papier opgehaald. De eerste ophaaldag is donderdag 14 februari.

In Tholen wordt iedere 3e donderdag van de maand het oud papier opgehaald. Dat was voor de wijziging ook al het geval.

In Sint-Annaland wordt vanaf februari iedere 4e donderdag van de maand het oud papier opgehaald. De eerste ophaaldag is donderdag 28 februari. I.v.m. Tweede Kerstdag wordt de ronde van 26 december gereden op 30 december.

In Stavenisse wordt het oud papier iedere zes weken huis-aan-huis opgehaald. De eerste ophaaldag is donderdag 7 maart. De volgende ophaaldata in 2019 zijn 18 april, 13 juni (i.v.m. Hemelvaartsdag), 11 juli, 22 augustus, 3 oktober, 14 november en 30 december (i.v.m. Tweede Kerstdag).

Alle ophaaldata zijn terug te vinden de persoonlijke afvalkalender die iedereen kan inzien op www.zrd.nl en ook in de Afvalkalender-app van de ZRD.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

17 − acht =