Houtzagen Lions Club Tholen

De leden van Lions Club Tholen hebben afgelopen zaterdagen weer hout gekliefd, gezaagd, verwerkt én verkocht. De opbrengst daarvan zal wederom besteed worden aan de Thoolse samenleving.

Ook dit jaar zal de opbrengst van de houtzaagactie gebruikt worden om een diner te organiseren voor mensen die door omstandigheden minder contacten hebben en die het leuk vinden om anderen te ontmoeten. In oktober zal dit voor de derde keer gaan plaatsvinden. Dit jaar ligt de organisatie in handen van de thuiszorg organisaties in de gemeente Tholen en restaurant de “Zeester” in Scherpenisse.

Er kan nog hout gekocht worden! Neem hiervoor contact op met Paul Versluijs, wulpdal@hetnet.nl, of 06 – 54716544. € 80 per kuub en € 75 bij 2 kuub of meer. Inclusief brengen.

Lions Tholen is opgericht in 1981 en heeft 30 leden met een leeftijd tussen de 35 – 85 jaar. Een actieve club die ieder jaar zo’n 3 à 4 fundraise activiteiten organiseert voor voornamelijk lokale goede doelen.

Lions zetten zich belangeloos in om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben, waarin niet door de reguliere kanalen wordt voorzien.
https://tholen.lions.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 2 =