Rijkswaterstaat voert op 20 december overdag asfaltwerkzaamheden uit bij de Slaakbrug en op 20 tot en met 22 december in de avond en nacht inspecties aan de Vossemeersebrug. Voor autoverkeer zijn gedurende de stremmingen omleidingsroutes ingesteld, fietsers en voetgangers worden over de bruggen geleid tijdens de werkzaamheden.

De Slaakbrug is op maandag 20 december overdag gestremd van 09.00u tot 15.00u vanwege asfaltwerkzaamheden. Er wordt een omleiding ingesteld via de Vossemeersebrug. Landbouwverkeer wordt tijdens de afsluiting van de parallelweg over de hoofdrijbaan geleid. Voor fietsers en voetgangers wordt een pendeldienst ingezet.

De Vossemeersebrug is maandag 20 december tot en met woensdag 22 december gestremd van 20.00u tot 05.00u vanwege inspecties. Voor deze stremming wordt autoverkeer omgeleid via de Slaakbrug. Fietsers en voetgangers worden langs het werk geleid over de Vossemeersebrug zelf.

Voor beide stremmingen geldt dat de omleidingsroutes staan aangegeven met gele borden. Meer informatie over de inspecties is te vinden op www.rws.nl/inspectiesbruggen. Weggebruikers kunnen voor meer informatie ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat via het telefoonnummer 0800-8002 (gratis).Rijkswaterstaat

Vorig artikelExtra glasbakken in de gemeente Tholen
Volgend artikelIs het stemmen voor visueel gehandicapten geregeld in Tholen?

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in