Het Mamacafé breidt uit

Het Mamacafé breidt vanaf het schooljaar 2017/2018 uit naar totaal 3 locaties: Haestinge Sint-Maartensdijk, Wellevaete Sint-Annaland & Meulvliet Tholen. Door de uitbreiding van locaties over het hele eiland krijgt het Mamacafé ook een nieuwe naam: Mamacafé Gemeente Tholen. Vrijdagochtend 30 juni wordt er op een feestelijke manier afgesloten in de oude locatie O.B.S. De Rieburch in Sint-Maartensdijk. Tijdens deze ochtend (09.30 uur – 11.30 uur) komt ballonnenclown Martina verschillende ballonnenfiguren vouwen en is er een fotograaf die moeder en kind op de foto zet.

Het Mamacafé draait al drie jaar met succes haar ochtenden in O.B.S. De Rieburch te Sint-Maartensdijk. Tijdens het Mamacafé kunnen (aanstaande) moeders op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen, vragen stellen en ervaringen delen. In sommige gevallen worden ook deskundigen uitgenodigd om hun verhaal te doen tijdens het mamacafé.

Het Mamacafé richt zich op (aanstaande) (jonge) ouders en hun kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar, maar ook ouders van oudere kinderen, opa’s, oma’s, oppasouders en andere verzorgers zijn van harte welkom.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en data via de vernieuwde Facebookpagina: www.facebook.com/MamacafeGemeenteTholen (Beschikbaar vanaf 3 juli)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + vijftien =