Home Nieuws Het laatste gesprek met de burgemeester voor de zomervakantie

Het laatste gesprek met de burgemeester voor de zomervakantie

739
0

Burgemeester Marleen Sijbers beantwoordde vandaag 22 juli weer de vragen, die Laban Hage had verzameld, in het programma “Tholen in het Nieuws”. Het gesprek werd vanzelfsprekend afgewisseld met lekkere muziek.

Ook de bezetting van het personeel in het gemeentehuis is weer aangepast in die vorm dat er wederom meer thuis gewerkt wordt. Dit past natuurlijk in de aanbevelingen van de rijksoverheid om zoveel als mogelijk is van huis uit te werken. Daarbij nogmaals de omroep om zo veel mogelijk ruimtes te ventileren.

Ga je op reis, kijk dan altijd op de website Wijsopreis.nl ! De mooie bloemenzee in Sint-Annaland is een uitnodiging aan iedereen om van deze prachtige kern te genieten. Tijdens het bezoek van de omroep bij de ‘opening’ van deze bloemenzee is de vraag gesteld of wij een keer een uitzending vanuit de Meestoof zouden willen maken. Natuurlijk gaan wij graag in op dit verzoek en de burgemeester gaf aan dat de gemeente dat graag wil faciliteren.

Helaas is het tussen 29 juli 12.00 uur en 2 augustus niet mogelijk om spoed-aanvragen te doen voor ID-kaarten of paspoorten vanwege de ingebuikname van een nieuw model ID-kaart. Kijk op onze website naar de juiste openingstijden van het gemeentehuis.

JijopTholen gaat de Summergames organiseren. Alle informatie staat op onze website. Wel vooraf inschrijven! De eerste activiteit is op 28 juli.

Het Calvijncollege rijkt vanavond de diploma’s uit aan ca 40 geslaagden en de burgemeester is daarbij uitgenodigd om deze mooie avond bij te wonen.

Een oproep voor de vakantiegangers: Wees alert, publiceer je vakantiefoto’s als je weer thuis bent. En laat niet weten wanneer je precies weg bent.

Het gesprek van vanmiddag is nogmaals te beluisteren, maar ook zaterdag 24 juli wordt de uitzending herhaald tijdens ons programma ‘Tholen in het Nieuws’ tussen 12.00 en 13.00 uur.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

dertien − 12 =