“We hebben er al vaker naar uitgekeken”, zegt Martijn Meerman die verantwoordelijk is voor de media-uitingen van Tholen Sterk.

“Al twee keer hebben we moeten zeggen ‘het is te riskant’. Het weekend van 4 en 5 juni had het weekend moeten zijn van de Havendagen Tholen. Maar vanaf dit weekend gaan we van start met de ‘Countdown naar 2022’. Met de wetenschap dat we van jullie, de Tholenaren, vele harten onder de riem gestoken hebben gekregen en de eerste bezoekers en touroperators al geboekt hebben, gaan we met veel plezier en goede moed op weg naar een fantastische Havendagen Tholen editie 2022!”

Met in de planning van 2022 de gezellige feestavonden (boek hier een ticket https://www.tholensterk.nl), de prachtige schepen in de haven en natuurlijk het kampement op de Oesterputten. We vieren ook nog steeds de bevrijding, dan al bijna 80 jaar geleden. Het beloofd een geweldig evenement te worden.

Daarom publiceert Tholen Sterk vanaf nu informatie en weetjes over wat je kunt verwachten van 8 tot en met 11 juni 2022. Tot dan!

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in