Hartelijk welkom voor nieuwe bewoners Vestetuin

In de afgelopen maanden zijn door BPD Ontwikkeling B.V. 18 nieuwe koopwoningen gerealiseerd aan de Grindweg en de Vestetuin, en door woningcorporatie Stadlander 11 huurwoningen gerealiseerd in de nieuwe wijk VesteTuin in Tholen.

Welkom
Om alle nieuwe bewoners van harte welkom te heten bracht wethouder Peter Hoek samen met vertegenwoordigers van BPD en Stadlander op woensdag 7 maart een bezoekje aan VesteTuin. Namens BPD en Stadlander reikte hij aan twee kopers en een huurder een bos bloemen en een chocoladesleutel uit. Alle andere nieuwe bewoners ontvingen een bloemenbon en hetzelfde presentje.

Woonplezier
Bij twee kopers die van buiten de gemeente Tholen komen, belde wethouder Hoek aan om ze van harte welkom te heten en veel woonplezier te wensen in VesteTuin. De kopers van de woning aan de Grindweg en de Vestetuin kochten afgelopen zomer hun woning en hebben een maand geleden de sleutel ontvangen. Ook heette Peter Hoek een huurder van Stadlander van harte welkom, die vanuit Bergen op Zoom met het gezin naar Tholen is verhuist.

Groei
In het tweede kwartaal van dit jaar worden door BPD weer 27 grondgebonden woningen in verkoop gebracht, en in het derde kwartaal nog eens 17 appartementen aan het Terreplein. Samen met de realisatie van het Kruittoren-project en de gunstige woningmarkt groeit VesteTuin snel. Dit is de ultieme plek waar jong en oud kunnen wonen, met veel groen en ruimte om te spelen, en de binnenstad en alle voorzieningen op loopafstand.

Samenwerking
VesteTuin is een ontwikkeling van Tholen Stad Grondexploitant VOF, waarin elk voor één derde deelnemen de gemeente Tholen, BPD Ontwikkeling B.V. en woningcorporatie Stadlander.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 1 =