Haestinge 4 weken lang domein van de kinderen

Vanaf maandag 24 juli kunt u terecht in de nieuwe binnenspeeltuin in sport- en gemeenschapscentrum Haestinge in Sint-Maartensdijk. Drie weken lang (tot en met 19 augustus) kunnen kinderen tot en met twaalf jaar er dagelijks van tien tot vijf uur ravotten.

Wethouder Frank Hommel van Toerisme en recreatie opent maandag 24 juli om 10.00 uur officieel het speelplein.

In de sporthal wordt de indoorspeeltuin opgebouwd. De hal is in twee delen opgedeeld. Een deel voor de allerkleinsten, en een deel voor de wat oudere kinderen.
De kleinsten krijgen een ballenbak, een speelhuis, kruiptunnel en skippyballen enz.
Voor de grote kinderen is er een spelparcours uitgezet waar het springkussen deel van uitmaakt.

De speeltuin is in principe dagelijks open, behalve als het kwik boven de 23 graden uitkomt. Dan is de sporthal gesloten, tenzij er een afspraak wordt gemaakt. “Voor groepen en feestjes is alles bespreekbaar”, aldus uitbater Hans Visser.

Wie komt spelen in Haestinge moet er rekening mee houden dat er geen toezicht is. Ouders mogen gratis naar binnen. Uiteraard is er altijd wel personeel bereid om het een en ander uit te leggen.”
Kinderen kunnen voor nog geen vier euro twee en een half uur spelen. Wie een dagkaart wil, betaalt een euro meer. Ook bestaat de mogelijkheid een arrangement te boeken, met frietjes een snackje en limonade, kinder High tea of een indoor picknick, wel even 1 dag vooruit reserveren a.u.b..
In de foyer van Haestinge kan er een hapje en drankje genuttigd worden, het meenemen van eigen drinken of etenswaren is niet toegestaan

Kijk op de site voor meer informatie: www.haestinge.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 3 =