Home Nieuws Grote Clubactie 2019

Grote Clubactie 2019

791
0

11 verenigingen uit Tholen gaan vanaf 14 september loten verkopen via de landelijke Grote Clubactie 2019

Verenigingen uit Tholen rekenen op jullie steun tijdens deze actie! Vanaf 14 september nemen zij, net als ruim 5.000 andere verenigingen, deel aan de Grote Clubactie en gaan hun clubleden op pad om loten te verkopen voor hun club. Dit doen ze niet zonder reden! Deze extra financiën zijn vaak hard nodig, voor bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe materialen of de organisatie van een activiteit.

80% van de opbrengst gaat naar de club!
Van elk verkocht lot van €3,- gaat maar liefst €2,40 (80%) direct naar de clubkas. Dit geld wordt besteed aan uiteenlopende clubdoelen, zoals de aanschaf van nieuwe tenues of voor het opknappen van het clubhuis. Loten verkoop gaat veelal via verkoopboekjes met eenmalige machtigingen. Voor alle verenigingen breidt de Grote Clubactie dit jaar uit met nieuwe verkoop- en communicatiemiddelen zoals het niet-thuiskaartje. Hierop staat een QR-code waarmee online loten gekocht kunnen worden. Online wordt steeds gebruiksvriendelijker, makkelijker en sneller. Hiermee spelen zij in op de huidige tijd: meer online, minder inzet van vrijwilligers en ontzorgen van het verenigingsleven.

Directeur van de Grote Clubactie Frank Molkenboer: ‘We helpen de verenigingen bij hun actie om zoveel mogelijk loten te verkopen en zo het verenigingsleven in Nederland vitaal en financieel gezond te houden.’

Steun een club en maak zelf kans
Vrienden, familie en betrokkenen uit Tholen ondersteunen direct met deze actie een club én zij maken kans op één van de 32.000 prijzen uit de Grote Clubactie loterij, waaronder de hoofdprijs van €100.000,-!

Dit jaar doen in gemeente Tholen de volgende clubs mee:

Tholen: Bowling Vereniging Tholen, Koninklijke Muziekvereniging Concordia, Visvereniging De Pieterman
Poortvliet: Gymnastiekvereniging Excelsior, SPS
Sint-Annaland: Gymnastiekvereniging WIK, Tafeltennisvereniging Smash 76
Sint-Maartensdijk: Korfbalvereniging Emergo, SV SMERDIEK
Stavenisse: SC Stavenisse
Oud-Vossemeer: v.v. Vosmeer

Meedoen kan nog steeds
Verenigingen halen met deze actie al snel een bedrag tussen de €1.000,- en €15.000,- op. Wil jouw vereniging in (de omgeving van) gemeente Tholen dit jaar ook meedoen? Dat kan nog! Voor meer informatie kijk op clubactie.nl of bel 013 – 455 28 25.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

drie + 11 =