Home Nieuws Gratis gezondheidstest voor 65-plussers in Stavenisse, Sint-Maartensdijk en Scherpenisse

Gratis gezondheidstest voor 65-plussers in Stavenisse, Sint-Maartensdijk en Scherpenisse

565
0

In samenwerking met SportZeeland, nodigt de gemeente Tholen alle 65-plussers in Stavenisse, Sint-Maartensdijk en Scherpenisse uit voor een gratis gezondheidstest op dinsdag 31 mei 2022. In de ochtend kan men terecht in het dorpshuis De Stove in Stavenisse. In de middag en avond kan men terecht in het sport- en gemeenschapscentrum Haestinge in Sint-Maartensdijk. Aanmelden kan tot en met woensdag 18 mei via de website www.jijoptholen.nl/gezondheidstest of per e-mail via jijoptholen@tholen.nl of door te bellen naar 14 0166.

Tijdens de gezondheidstest is er aandacht voor bewegen en welbevinden. Daarnaast wordt het cholesterol en de suiker gemeten. Na afloop van deze gezondheidstest volgt er een adviesgesprek en is er een informatiemarkt over bewegen, voeding en zorg onder het genot van een drankje. Er is een arts aanwezig. De test is ook toegankelijk voor mensen met een beperking.

Lokaal preventieakkoord
De gratis gezondheidstest is onderdeel van het lokale preventieakkoord 2021-2023 Lekker in je vel in de gemeente Tholen. Alle inwoners van 65 jaar en ouder uit Stavenisse, Sint-Maartensdijk en Scherpenisse hebben een uitnodiging per post ontvangen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

10 − acht =