Home Nieuws Goed reisnieuws voor kids tot 12 jaar in Zeeland

Goed reisnieuws voor kids tot 12 jaar in Zeeland

444
0

Kinderen reizen nu elke maand voor maar één euro
Connexxion start in oktober weer met de welbekende Kids Dagkaart actie. En deze keer is de actie niet beperkt tot een vakantieweek! Connexxion heeft de actie aanzienlijk uitgebreid. We bieden gezinnen met kinderen een uitgelezen mogelijkheid om tegen zeer lage kosten met het openbaar vervoer te reizen.

Hoe werkt het?
Een reiziger koopt voor een kind van 4 t/m 11 jaar in oktober één keer een Kids Dagkaartje van 1 euro bij de chauffeur. Als er in dezelfde maand weer gereisd wordt, neem je het oude kaartje mee en ruil je het gratis om bij de chauffeur voor een nieuw Kids Dagkaartje. En dat kan onbeperkt in oktober.

In november en december werkt dat nét zo. Eén keer in de maand een kaartje kopen, daarna onbeperkt omwisselen. In december loopt deze actie zelfs door tijdens de hele kerstvakantie, tot en met 9 januari 2022.

De actie is geldig in de provincie Zeeland.

Tip voor grootouders die met hun kleinkinderen reizen: combineer het Kids Dagkaartje met een Dal Vrij 65+ abonnement. Deze kun je kopen op je persoonlijke OV-chipkaart. Kijk voor meer info op www.connexxion.nl/kids.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

twee × 2 =