Home Glazen Ei 2023

    Glazen Ei 2023

    325
    0
    Startdatum: donderdag, 6 april 2023
    Einddatum: maandag, 10 april 2023
    Gehele dag evenement
    Locatie: Dorpshuis De Vossenkuil in Oud-Vossemeer
    Agenda

    10 jaar na dato keert het iconisch evenement ‘Het Glazen Ei’ weer terug in Oud-Vossemeer. Stichting Stavoord6 organiseert voor de 4de keer het evenement. In juni 2022 opende de deuren van het Stavoord6huis in Sint-Annaland. De reacties van de families die inmiddels herinneringen hebben gemaakt zijn hartverwarmend. Doelstelling van de stichting is dat deze gasten vrij zijn van kosten van verblijf. Om te zorgen dat dit zo blijft, zamelt de stichting geld in middels activiteiten.

    Met Pasen is het dus weer zover. Het Glazen ei wordt ditmaal gebouwd in dorpshuis de Vossenkuil. Daar worden de dj’s weer voor 5 dagen opgesloten en kunnen de mensen plaatjes aanvragen. De uitzendingen vinden plaats via Omroep Tholen. De vrijwilligers van Omroep Tholen maken de uitzendingen mogelijk via de ether en via de websites.

    De komende weken zullen de dj’s bekend worden gemaakt. Het zaalprogramma is zeer divers en er is voor iedere bewoner van het eiland wel een leuke activiteit.

    Het programma tot zover:
    Donderdag 6 april – Opening
    De Dj’s worden deze avond opgesloten.

    Muziekavond m.m.v. o.a.: Oud-Vossemeerse muziekvereniging, Popkoor Voix, Toeval en het Schorrekoor. Deze avond is een feest van herkenning. Muziekstukken, zangers en zangeressen van theaterspektakel het Geheim en Inspire2 live zullen de revue passeren.

    Vrijdag 7 april – VRIJMIBO
    ’s Morgens paasviering basisscholen ’s middags leerlingorkesten van O.V.M.

    Vanaf 16.00u zal de organisatie van de Vrijmibotho het heft in handen nemen met een keur aan live acts en aansluiten dj’s.

    Zaterdag 8 april – Superzaterdag
    In samenwerking met Stichting Fietsen op Tholen is er die dag de Keetie van Oosten-Hage classic. Deze wordt gecombineerd met divers routes voor Gravelfietsen/Mountainbikes en ook geschikt voor de E-bike.

    ’s Middags brengen Anita & Ed een bezoek aan het ei. Daarnaast verzorgt DH 17 een whiskeyproeverij. Coverband Perfect Pitch zorgt voor een avondvullend muziekprogramma.

    Zondag 9 april – Paasbeste Zondag
    We starten de dag met een Oecumenische kerkdienst.

    ’s Middags is er live muziek m.m.v. Anne en de Zeeuwse kofferband en maken we er een gezellige Belgische middag van. Onder het genot van een Belgisch biertje kan iedereen tevens genieten van Parijs Roubaix op groot scherm.

    Maandag 10 april – De finale
    ‘s Morgens brengt de paashaas een bezoek aan het glazen Ei en gaan we met de kinderen dansen met Juf Roos.

    In de middag verzorgt de 17-jarige singer-songwriter Nienke Dingemans een optreden. Dit jonge blues talent uit Ossendrecht heeft onlangs een eigen cd uitgebracht en er gloort een gouden toekomst.

    De afsluiting van het glazen ei 2023 zal spectaculair zijn. Wie, wat en hoe, dat maken we later bekend via onze kanalen.

    Voor het bewaken van de juiste sfeer is de vaste DJ van Stavoord6 Jhonny Goldsworth alle dagen van de partij. De komende weken zullen we het programma nog verder aanvullen en uitgebreid toelichten op onze website en sociale media.