Glazen Ei dag 2

vrijdag 30 maart was alweer de tweede dag dat de DJ’s opgesloten zitten in het Glazen Ei.

Het programma van deze dag bestond uit:Workshops: 11.00 uur – 17.00 uur

Martine van de Velde (op Instagram bekend als Typotini) kwam naar het Glazen Ei. Kids & volwassenen konden aanschuiven voor een inloopworkshop brushlettering of een Circle of Positivity handletteren. Bezoekers konden een kaart, kadootje of (naam)bordje dat ze mee hadden genomen professioneel laten beschrijven. Dit alles natuurlijk in ruil voor een mooie donatie aan Stavoord6.

14.00 uur: Ansje en Jansje gaven een workshop Troostdeken haken. Deze middag werd er een troostdeken gemaakt. De deelnemers konden een vierkantje haken (granny square) en deze werden dan samengehaakt tot een schitterende troostdeken. Deze deken is ter beschikking gesteld voor de toekomstige bewoners van het StaVoord6huis. Prachtig toch!
Deze workshop zal tevens op maandag 2 april de gehele dag plaatsvinden. Inschrijfkosten €5,00 inclusief materiaal. Dit kan contant ter plaatse worden voldaan.

Van 16.00 uur t/m 18.00 uur waren Anita & Ed aanwezig in het glazen ei, waar ze de (voorlopig) laatste aflevering van de WatGaanWeNuEten radio show presenteerde.

Vanaf 16.00 uur was er De vrijdagmiddagborrel met live optredens van
Shehera Vega Sánchez en Lisa van Tiggelen. Twee zéér getalenteerde artiesten van Thoolse bodem, elk met hun eigen repertoire.

Vanaf 20.00 uur waren er optredens van Het Schorrekoor. De oprichting van Het Schorrekoor van Sint-Annaland is een vervolg op het Smartlappenfestival dat in 2003 in Sint-Annaland werd gehouden. Een aantal booteigenaren met Sint-Annaland als thuishaven, deed mee als schipperskoor. Dat werd zo’n succes dat ze nog steeds zingen!
Dj Jhonny Goudswaard. Onnavolgbaar, prettig gestoord, met een zeer gevarieerde muziekkeuze. Draait muziek met passie en voor ieder wat wils!

Fotograaf Rien Burgers was ook aanwezig en maakte voor ons diverse foto’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × vier =