Gesprek met de burgemeester op 14 januari 2021

Vanmiddag, donderdag 14 januari, was burgemeester Marleen Sijbers weer te gast in de studio en sprak Laban Hage met haar.

Helaas kon de burgemeester nog geen perspectief bieden voor de vele groepen, bewoners, bedrijven en zorginstellingen. Jammer genoeg kon zij geen uitsluitsel geven over het feit of er wel of geen vaccinatie locatie in Tholen komt. Verder gaf zij een toelichting op de vraag van een van de luisteraars waarom er geen Covid-cijfers op niveau van de kernen in onze gemeente worden gepubliceerd.

Aanmelden voor de Speeltuinbende is nog mogelijk tot 15 januari 17.00 uur via de website tholen.nl, er zijn intussen 30 aanmeldingen.

Om de drukte bij de komende verkiezingen te voorkomen, zullen er twee extra stemlocaties worden ingericht op 15 en 16 maart (gemeentehuis in Tholen en Haestinge in Sint-Maartensdijk). Er zijn nog vrijwilligers (18 jaar en ouder) nodig voor deze en de reguliere  locaties. Aanmelden kan via deze link.

Het gesprek van vanmiddag is hieronder nogmaals te beluisteren, maar ook zaterdag 16 januari kunt u de uitzending beluisteren tijdens ons programma ‘Tholen in het nieuws’ tussen 12.00 en 14.00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 11 =