Gesprek met de burgemeester

Laban Hage sprak vanmiddag, donderdag 18 februari, met burgemeester Marleen Sijbers over diverse onderwerpen.

De burgemeester heeft een extra uitleg gegeven naar aanleiding het bericht inzake “Het afwegingskader steunverlening Covid-19 voor sociaal maatschappelijke en culturele voorzieningen in Tholen”.

Zij riep de inwoners van Tholen op om foto’s te maken van ons erfgoed en deze foto’s kunnen tot 7 maart ingestuurd worden naar de gemeente via haar website.

Voorts sprak zij haar waardering uit voor de inzet van iedereen die een bijdrage heeft geleverd of nog gaat leveren voor de realisatie van de groene leer-, natuur-, speel-, en ontmoetingsplaats voor kinderen en dorpsbewoners in Scherpenisse.

Vanmiddag heeft de burgemeester 18 taarten binnen 1 uur mogen proeven in het kader van Heel Tholen Bakt. De foto’s volgen nog!

Om jongeren bewust te maken van het doen van hun politieke keuze, gaat de gemeente deze groep nog apart een brochure sturen.

Het gesprek van vanmiddag is hieronder nogmaals te beluisteren, maar ook zaterdag 20 februari kunt u de uitzending beluisteren tijdens ons programma ‘Tholen in het Nieuws’ tussen 12.00 en 14.00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + 20 =