Op zaterdag 16 september organiseerde Muziekvereniging Concordia uit Tholen een geslaagde fair op een stralende dag. Om 14.00 begon de fair en vulde het plein voor ’t MuziekLokaal zich al snel met enthousiaste bezoekers.

Het schminken was vanaf het allereerste moment een groot succes. Vrijwel de hele middag stond er een rij van jonge enthousiastelingen die zich wilden laten omtoveren tot hun favoriete figuren. Ook de snoepkraam en de ijsfiets waren niet te missen en vielen in de smaak bij de jonge bezoekers. Daarnaast waren er diverse kraampjes waar bezoekers van alles konden kopen; van schilderijen en kaarten tot stoofperen en Zeeuwse Babbelaars.

In ’t MuziekLokaal kregen jong en oud de kans om verschillende instrumenten uit te proberen. Naast het verkennen van muzikale talenten, konden de bezoekers genieten van diverse optredens van leden van de vereniging. Dit alles onder het genot van heerlijke lekkernijen van de BBQ, verse friet en wafels.

Gedurende de dag maakten de bezoekers kans op prachtige prijzen met het Rad van Fortuin. De fair kwam rond 20.00 uur tot een eind met een spetterend optreden van de Funky Groove Masters. Muziekvereniging Concordia kijkt met trots terug op een prachtige dag met een mooie opbrengst voor de clubkas.

Concordia bedankt alle bezoekers, vrijwilligers en deelnemers die hebben bijgedragen aan het succes van dit evenement!

Vorig artikelGeen gewonden bij aanrijding op de Rijksweg bij Sint Philipsland
Volgend artikelConnect Herfst Fair

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in